Mercedes-Benz S550: автомобільна класика

Все в цьому автомобілі красиво. Екстер’єр: великий, красивий, значний. Інтер’єр: дерев’яне внутрішнє оздоблення з великим шкіряним салоном. А його звук під час увімкнення системи запалення? Ех, мрія багатьох хлопчиків із дитинства. Так і віє від нього стабільністю та S-класом. Класика автомобільного ринку – Mercedes-Benz S550 ще у дорестайлінговій його версії у нас на переобладнанні.

Оснащений Mercedes 8-циліндровим двигуном на 5,5 л. потужністю 388 л.с. Об’єм його паливного бака і так великий, 90 л. А ми допомогли власнику ще більше збільшити запас ходу авто, встановивши на нього альтернативну паливну систему у вигляді газу. У зв’язку з вільним доступом бензину на АЗС це зараз як ніколи актуально.

Mersedes 550: Cалон. Mersedes 550: Салон
Mersedes 550: Салон

Творці цього автомобіля – відомі перфекціоністи – німці. Під капотом нічого зайвого, відповідно і місця для встановлення ГБО там не багато. Ми стикаємося з таким не вперше, тому редуктор на фото ви не побачите, він глибоко захований у підкапотному просторі. Редуктор ми поставили не один, а цілих два, щоб забезпечити повну потужність даного двигуна. Зупинилися на італійських Greengas AT09 NORDIC XP. Такі редуктори оснащені системою динамічною компенсацією вихідного тиску, що забезпечує стабільний тиск на виході зі збільшенням навантаження двигуна.

Mersedes 550: блок управления STAG QMAX PLUS. Mersedes 550: блок керування STAG QMAX PLUS
Mersedes 550: блок керування STAG QMAX PLUS

Електроніка була підібрана відповідно до технічних характеристик даного авто. Ідеально йому підійшов польський STAG QMAX PLUS. Удосконалений блок управління з великим пакетом вбудованих функцій, останній і просунутий у сімействі Q-генерації.

Mersedes 550: кнопка-переключатель газ/бензин. Mersedes 550: кнопка-перемикач газ/бензин
Mersedes 550: кнопка-перемикач газ/бензин

Сенсорна кнопка-перемикач LED 500 була акуратно захована від зайвих очей праворуч біля кермової колонки під торпедо. Вільний доступ до неї має лише водій.

Mersedes 550: форсунки HANA. Mersedes 550: форсунки HANA
Mersedes 550: форсунки HANA

Високошвидкісні форсунки корейського бренду HANA були встановлені в одиночному виконанні максимально близько до впускного колектора для швидкої та точної подачі газової суміші до циліндрів двигуна.

Mersedes 550: тороидальный баллон на 69 литров GREENGAS. Mersedes 550: тороїдальний балон на 69 літрів GREENGAS
Mersedes 550: тороїдальний балон на 69 літрів GREENGAS

Внутрішній тороїдальний балон GREENGAS на 69 літрів був встановлений у ніші запасного колеса та обладнаний мультиклапаном класу R67-01 Tomasetto AT02 Sprint.

Більше фото ГБО на Mercedes-Benz S550 в галереї .